Дни на кариерата ТУ - клон Пловдив (20.10.2022)

08.11.2022

На 20 октомври 2022 г., за 13-та поредна година се организира традиционният форум „Ден на кариерата”, който се проведе под подкрива на ТУ София, филиал Пловдив .

 
Събитието събра на едно място студенти, преподаватели и представители на много компании от инженеринга и IT бранша, и се състоя под патронажа на директора на Техническия университет – филиал Пловдив проф. д-р Въльо Николов.

Ексклузивното представителство на ITW беше част от лицата на компаниите на този форум.


На приветливия ни изложбен щанд освен да се информират за  продуктите, които предлагаме, всички присъстващи имаха възможността да се запознаят и с нашите колеги от отдел Човешки ресурси, подбор на персонал.

Колегите ни представиха пред бъдещите инженери и гости на събитието своето портфолио, обърнаха специален фокус върху предстоящите стажантски програми в отдел Качество, успяха да направят интервюта със студентите, част от които оставиха свои автобиографии, информираха ги за свободни работни позиции, както и възможностите за развитие и реализация в компанията.

 

Благодарим за поканата да станем част от този чудесен форум и вярваме, че в лицето на бъдещите инженери сме открили своите бъдещи колеги и партньори.© 2024 itw-bg.com Всички права запазени.

Създадено от: