Дни на отворените врати

13.10.2022

ITW отново отвори врати за посещения на ученици  от Професионална гимназия по електротехника и електроника. Дългогодишната традиция е с цел да покажем практически как се случват процесите „от кухнята“  на ITW и етапите, през които минава всяка една поръчка, какъв ресурс изисква това и не на последно място да срещнат хората, които се грижат всички тези процеси да протичат безпроблемно.

На 01.07.2022 посрещнахме 11 ученика от ПГЕЕ от 11 клас със специалност „Автоматизация“ и „ Механика“ .  Те, заедно със своя преподавател, имаха възможността да разгледат производствената ни база, да научат повече за ITW като компания и да се запознаят отблизо с процесите по запояване, кримпиране, да разгледат SMD машините, насищане на платки и целия поток за създаване на части за бяла техника.

След обиколката на работните помещения учениците  зададоха своите въпроси на Организаторите в производството, както и на  Мениджър производство .

Щастливи сме, че успяхме да предизвикаме интерес и се получи една много ползотворна дискусия, която надхвърли предварителни ни очаквания.

Благодарим на преподавателите, които искат да дадат възможността на своите ученици да се запознаят с всички страни на нашия бизнес, част от който много скоро ще са и самите те.

Благодарим и на учениците и на техния интерес към нас като компания, за всички въпроси и за споделеното време.

Ще ги очакваме отново!© 2023 itw-bg.com Всички права запазени.

Създадено от: