Свободни работни места


 

"Ай Ти Дабълю Аплайанс Компонентс“ ЕООД, град Пловдив, ул. “Нестор Абаджиев” № 37, вписано в Търговския регистър под ЕИК: 131320889, като администратор на лични данни поема отговорността да обработва личните Ви данни, като гарантира тяхната защита.
За целите на подбора на персонал, ние обработваме Вашите лични данни, съдържащи се в автобиографията Ви. Това могат да са Вашите имена, дата на раждане, снимка предоставена от Вас, данни за контакт, адрес, образование, професионален опит и допълнителна информация, предоставена по Ваша преценка. Предоставените от Вас данни ще бъдат обработвани за целите на осъществяване на подбор за позицията, за която кандидатствате.

Основание за обработване на личните Ви данни е предприемането на стъпки, по Ваше искане, преди сключването на договор. В случай на отказ на кандидатурата Ви, личните Ви данни ще бъдат заличени в срок от 6 месeца след приключването на процедурата по подбор.

Иматe право на достъп, коригиране, изтриване на личните Ви данни или ограничаване на обработването, имате право на защита по съдебен или административен ред, в случай, че правата Ви са били нарушени. Имате право на преносимост на личните Ви данни, като изискате личните Ви данни да бъдат предоставени както на Вас, така и на посочено от Вас лице или организация.

Ако искате да станете част от екипа на „Ай Ти Дабълю Аплайанс Компонентс“ ЕООД, моля изпратете документи – автобиография и мотивационно писмо на адрес   и ние ще се свържем с Вас при появата на подходяща позиция.

СПОДЕЛИ С

© 2024 itw-bg.com Всички права запазени.

Създадено от: